Artiest van de Maand


Chatroom

 


112Twente Nieuws

 


112Enschede Nieuws

 


1Twente Enschede

 

Nieuws Pagina.

 

 

  Dirk Meeldijk - De Nacht Is Nog Jong.

 
Image

Dirk Meeldijk is terug, en hoe!! Met De Nacht Is Nog Jong presenteert hij weer een ouderwetse Meeldijk-plaat in de heerlijke stijl waar we hem al jaren van kennen met hits als Ik Hou Van Het Leven en Vier Zomers Lang. Dirk timmert inmiddels alweer ruim 10 jaar aan de weg, en is niet meer weg te denken uit de Nederlandstalige muziekscene.
De Nacht Is Nog Jong is wederom geproduceerd door Ronald Moonen, die verantwoordelijk was voor het merendeel van het Meeldijk-repertoire. Casper Janssen (Dennis Jones) schreef de tekst op deze oorspronkelijke plaat van Vicky Leandros. Deze liedjes leverden Dirk al eerder grote hits op, uitgaande van het feit dat liedjes als Ik Hou Van Het Leven, Vier Zomers Lang, t Is Voorbij en Ik Ben Wie Ik Ben dezelfde oorsprong hebben.
De verwachtingen omtrent deze single zijn dan ook weer hooggespannen. De begeleidende videoclip is inmiddels volop te bewonderen op de bekende clip kanalen.
Artiest: Dirk Meeldijk REGIO GEGEVENS Titel: De Nacht Is Nog Jong Dirk Meeldijk (artiest) Hillegom Tekst & muziek: L. Leandros/T. Peters/P. Zentner (Ned. tekstbew. C. Janssen) Casper Janssen (tekst) Oss Publ. Samos Edition Tom Peters (co-comp) Nijmegen ISRC: NL-XN6-18-00044 Ronald Moonen (prod.) Weert Catalogusnummer: HM 184291 EAN code: 8719884013946

Promotie: Casper Janssen Music Promotion 06 53396642 cas.jan@hotmail.com / www.casperjanssenmusicpromotion.nl

 

 

Dj's DePiratenGigant

 

 


Twitter


Skype


Bezoekers

 Bezoekersteller


Copy 2018 De Zwarte Piraat Design: Esdert Engelkens