Artiest van de Maand


Chatroom

 


112Twente Nieuws

 

Nieuws Pagina.

 

 

  Oliver Smeyers - Ontwaak.

 
Image

Na het prachtige in mijn huid brengt Oliver weerom een single waarbij hitgevoeligheid & kwaliteit de grootste rol spelen. Ondertussen kan niemand nog ontkennen dat hij afstevent op een verdiende plaats in de toplijst van de betere Nederlandstalige artiesten.
Ontwaak is een song waarin iedereen zich in herkent. De confronterende tekst van dit waarlijk mooie en zeer emotionele nummer werd verpakt in een fluweel van prachtige muziek. De productie beantwoordt (ook weerom) aan de internationale normen van de professionele muziekindustrie. Het team dat Oliver Smeyers artistiek bijstaat, behoort duidelijk tot de absolute top! Radiomakers brengen de luisteraars een lach, een dans en... af en toe een traan. Ontwaak zal ongetwijfeld tot de laatste categorie behoren maar dan ook wel van het soort waar men stil van wordt. Oliver mikt en raakt, telkens weer.
Toegegeven, deze keer geen videoclip maar met het tempo waarbij Oliver Smeyers het publiek blijft verwennen met nieuwe releases mag dat niet verwonderen.

 

 

Dj's DePiratenGigant

 

 


Twitter


Skype


Copy 2018 De Zwarte Piraat Design: Esdert Engelkens