Artiest van de Maand


Chatroom

 


112Twente Nieuws

 


112Enschede Nieuws

 


1Twente Enschede

 

Nieuws Pagina.

 

 

  Edwin Bos - Een Lekker Deuntje.

 
Image

Met zijn vorige single heeft de 49-jarige zanger uit Schoonebeek behoorlijk goed gescoord wat airplay betreft. De sound van dat truckersnummer was de basis voor een waardige opvolger. Zijn vaste tekstschrijver had inmiddels al een mooie tekst klaar liggen, waar zijn producent direct mee aan de slag kon. Het resultaat: wederom een lekker uptempo nummer, met een zeer herkenbare tekst voor jong en oud. Een vrolijk en aanstekelijk deuntje eronder in combinatie met het heerlijke stemgeluid van de zanger maken het nummer weer compleet. Een single die zeer zeker de bekende Edwin Bos sound heeft en absoluut weer aansluit bij zijn voorgaande singles.
Je herkent het vast wel, dat je ongemerkt een liedje of een melodietje in je hoofd hebt, waar je een bepaald gevoel bij hebt. Meestal gekoppeld aan een bepaalde herinnering. Soms met een lach en soms met een traan. In zijn nieuwe single: Een lekker deuntje, zingt Edwin hierover. Een tijdloos nummer wat iedereen zo mee kan zingen en wat het ongetwijfeld goed zal doen bij zijn optredens.
De single is inmiddels te downloaden op alle bekende downloadsites en binnenkort volgt de bijbehorende videoclip op de bekende clipkanalen.
Edwin Bos Entertainment & More , Tel. 06 23 79 69 82 / info@edwinbosentertainment.nl

 

 

Dj's DePiratenGigant

 

 


Twitter


Skype


Bezoekers

 Bezoekersteller


Copy 2018 De Zwarte Piraat Design: Esdert Engelkens