Home          Nieuws          Artiesten          Evenementen          Promotie's          Contact      
Dj bij depiratengigant

 
Het weer

 

Regenradar
Enschede
Regenradar Enschedeweeronline.nl Altijd jouw weer

 

 

 

Liebe Fans und Freunde der Kastelruther Spatzen!

Bis vor wenigen Tagen hatten wir immer noch die Hoffnung, dass Norbert zum Tourneestart am 29. November wieder fit ist, und mit uns gemeinsam auf Tournee gehen kann.Leider hat ihn der Arzt in der Reha-Klinik nicht frei gegeben. Norbert muss die gesamte Reha ohne Unterbrechung durchziehen, um sich wieder völlig zu erholen.Wir halten auch in schwierigen Zeiten wie eine Familie zusammen, und haben deshalb in Absprache mit Norbert und den jeweiligen Veranstaltern entschieden, dass wir die Konzerte mit seinem Sohn Alexander als Sänger spielen werden. Wir sind bereits fleißig am Proben, und Alexander ist mit voller Motivation dabei.Norbert hat Euch eine Videobotschaft gesendet, die Ihr hier unten aufgeführt anschauen könnt.Wir bitten Euch um Verständnis für unsere Situation, und freuen uns Euch bei den bevorstehenden Konzerten zu begrüßen. Es gibt Überraschungen, ein tolles Programm und im zweiten Teil viele Kastelruther Weihnachtslieder und Weihnachtsstimmung pur.Wir sind sicher eine ersatzlose Absage der Konzerte wäre auch nicht in Eurem Sinne gewesen...............Liebe Grüße – Eure Kastelruther Spatzen.

 

 

 

 

John Medley & Helga Albers - Kerst in Den Haag.
Haagse volkszanger John Medley beter bekend van Tv West De Medleys & Ado Den Haag komt weer met een nieuwe single dit keer met Zangeres Helga Albers . Na 3 singles verder zoals met Samantha Steenwijk Naomi en Ruby van Urk komt John nu met een Kerst single en Clip uit met Helga .
Helga won bij John de Talentenjacht in Ypenburg Zomer festival Ypenburg de Artiestenreis naar Alanya van Freddy Vd Bergh . Na dit avontuur hielden de 2 contact en kwamen deze op dit leuke idee . Ook doet John weer een reality soap opnemen met de Koffietent “The Music Brothers” met Anton Ijzerdoorn en Albert Vaders waar John een hoofdrol is speelt om minder bekende artiesten te helpen .
Dat kan met een single clip flyers promotie Tour en interviews bij diverse radio stations . Dat houd deze keer in dat in samenwerking met de Koffietent nu een Single en kerst clip uitkomt met Helga Albers . De single en Clip zal uitkomen op 6 December uit op de verjaardag van de Goede Sint . De Titel kan ook niet anders zijn dan "Kerst in Den Haag" waar Peter La Haye weer hoop uurtjes in heeft zitten maar het is weer dan ook een Top kwaliteit geworden . Wij Hopen dat heel Den Haag en Nederland veel luister en kijk plezier heeft van onze Single en Clip Dank aan onze sponsors Wauw 070 , Slaap en Meubelhuys Delft Kerst.

 

 

Hans Snoek & Alicia - Kerst Voor Jou En Mij.
Na weken van voorbereiding is het dan eindelijk zo ver. Hans had ooit de droom om een nummer te zingen samen met zijn dochter Alicia. Dutch Favorite Music vond dit een geweldig leuk plan. In overleg hebben ze samen met Hans besloten om een kerst nummer te realiseren om het geheel een nog diepere betekenis te geven. De andere dochter, Mariska, die al de nieuwe nummers van haar vader schrijft, klom direct na de opdracht in de pen om voor haar vader en zusje een geweldig mooi nummer te schrijven. Na een aantal demo's gemaakt te hebben in de DFM Demo studio o.l.v Hans Leijten, werd er besloten om het nummer te gaan produceren met vaste huis Producent Martin Sterken. Maaar... op de demo's van het nummer zong zijn dochter Alicia op de achtergrond. Na het beluisteren van de demo die gemaakt was vond DFM dat Hans dit in duet samen met Alicia moest gaan zingen in plaats dat Alicia alleen op de achtergrond te horen was, want haar stem is niet geheel onverdienstelijk. Na opdracht van Dutch Favorite Music produceerde Martin Sterken een geweldig mooi kerst duet voor Hans en Alicia,getiteld ''Kerst Voor Jou En Mij''. Het resultaat mag er wezen.De videoclip is te bewonderen op TV Oranje en op Youtube. Tevens is het nieuwe nummer van Hans en Alicia ''Kerst Voor Jou En Mij'' te downloaden op de bekende downloadwebsite's.

 

 

Gertjan Wels - Kerst Met Jou.
Met “Kerst Met Jou” levert de in Nijmegen geboren zanger een sfeervolle kerstsingle af. Hiervoor dook hij samen met zijn vaste producer Willem Laseroms de befaamde Soundwise Studio’s van Fluitsma en van Tijn in. Gertjan en Willem tekenden ook voor de compositie van “Kerst Met Jou”. Momenteel is Gertjan druk aan het werk in de studio om te werken aan zijn debuutalbum, welke in 2017 zal verschijnen. Een bijpassende videoclip zal “Kerst Met Jou” ondersteunen.

 

 

Rudy de Wit - Kerstdiner.
Gelijktijdig met de release van Rudy de Wit’s debuutalbum “Ga Met Me Mee” verschijnt de kerstsingle “Wie Gaat Er Mee (Naar Het Kerstdiner)”, een vrolijke en swingende kerstplaat. “Wie Gaat Er Mee (Naar Het Kerstdiner)” is een bewerking van de Brenda Lee klassieker “Rockin Around The Christmas Tree” waarvoor Dennis Musters een Nederlandstalige tekst schreef. De productie lag natuurlijk in de vertrouwde handen van Harald Queens.

 

 

 

 

Charelle - Dicht Bij Jou.
Ondanks de succesvolle duetten met Franky Falcon met ‘Verboden Liefde’ en ‘Blijf Bij Mij’ verliest de Bossche zangeres Charelle haar solo carrière niet uit het oog. Met ‘Dicht Bij Jou’ presenteert ze dan ook haar allernieuwste solo single. Hiermee laat Charelle zich swingender dan ooit zien met een dansbaar en fris geluid, zoals we nog nooit eerder van haar gehoord hebben. De tekst van ‘Dicht Bij Jou’ is geschreven door niemand minder dan Jack van Raamsdonk en de productie lag in de vertrouwde handen van Sonic Solutions. De accordeonpartijen werden ingespeeld door Manfred Jongenelis.Charelle mag gezien worden als een van de meest belovende jonge zangeressen van dit moment en insiders voorspellen haar dan ook een gouden toekomst. Met ‘Dicht Bij Jou’ schiet Charelle een schot in de roos en zet ze dan ook wederom een flinke stap voorwaarts. De single zal naar verwachting veelvuldig te horen en te zien zijn op de radio stations, clip stations, in kroegen en op feesten in het land.Vanaf 1 december is ‘Dicht Bij Jou’ overal te downloaden en te streamen op o.a. Spotify, Deezer, iTunes etc.

 

 

Mario & Christoph - Ohne Dich fällt Weihnachten aus.
Die neue Single exklusiv auf Chorus Pro.Media Weihachten darf jetzt getanzt werden! Mario & Christoph haben ihrer Kreativität freien Lauf gelassen und das Ergebnis ist der tanzbare Weihnachtssong „Ohne Dich fällt Weihnachten aus“ geworden. Das Fest der Liebe steht schon fast vor der Tür – die Weihnachtsmärkte locken mit Zuckergebäck, Lebkuchen und heißem Glühwein und der alpine Winter hält die Menschen mit seinen kalten, wunderschön verschneiten Szenarien in Atem. Der Song ist für all jene, die Weihnachten nicht alleine verbringen möchten oder müssen. „Ohne Dich fällt Weihnachten aus“ überzeugt durch seinen tanzbaren Beat
und ist für alle Weihnachtspartys bestens geeignet, ganz nach dem Motto: „Discofox – Weihnachten“.

 

 

Duo Toe Maar - Waar is anton.
Duo Toe Maar het Brabantse familieduo, bestaande uit vader Patrick en dochter Joanne. Joanne treed hiermee in de voetsporen van haar vader Patrick. Als toetsenist/zanger heeft Patrick inmiddels zijn sporen in de muziekwereld zeker verdient. "Heb ik jou op Tinder gezien” is de titel van het nummer waar het kersverse duo vorig jaar mee scoorde.Het carnavalsnummer bracht het duo in de studio van 3FM. Op televisie schonk RTL Boulevard o.a. aandacht aan Duo Toe Maar.Dat het duo ook aankomende carnaval weer van zich laat horen is dan ook geen verrassing. Ze zijn de studio ingedoken voor een nieuwe feest single. Tijdens aankomende carnaval zal je veelvuldig de kreet horen “Waar is Anton?” Dit is dan ook meteen de nieuwe titel van de feest- en carnavalssingle van Duo Toe Maar. “Waar is Anton” is opgenomen en geproduceerd in de SonicSolutions studio.
Natuurlijk is er ook een videoclip opgenomen bij de feestsingle en is de single te downloaden op de bekende portals. Duo Toe Maar hoopt ook aankomende carnaval weer voorop te gaan in de polonaise !!!

 

 

Edwin Bos - Wat lijkt ze op jou.
(15 november 2017) Als je een liefhebber bent van Nederlandstalige muziek met een verhaal, dan moet je absoluut gehoord hebben van Edwin Bos.De zanger heeft inmiddels al diverse singles op naam staan, met een tekst, uit het leven gegrepen. Deze nieuwe single, is weer zo één.Inmiddels alweer de derde single in samenwerking met studio Martin Sterken.De heren weten precies welke richting ze op willen, en dit leidt tot hele mooie producties.De single heeft de titel: Wat lijkt ze op jou.Iedereen die kinderen heeft, herkent het wel. De vergelijking die je als ouder maakt met je kind: Dat heeft ze van mij............. Wat lijkt ze op jou.Maar deze single heeft meer.Inmiddels is al gebleken, dat menigeen echt geraakt word door dit nummer en even een traantje moest wegpinken, bij het horen van deze productie.Het is misschien net even anders dan wat we van de zanger gewend zijn, maar deze single is absoluut het luisteren waard.Het heerlijke geluid van gitaren en strijkers voeren de boventoon, welke een zeer aangename combinatie vormen met de warme klanken van de stem van de zanger.De single is te downloaden op alle bekende downloadsites en bijbehorende videoclipis te vinden op de bekende clipkanalen.

 

 

Grutte Geart - Een heel klein vuur.
Met zijn nieuwe titel ‘Een heel klein vuur’ laat Grutte Geart wederom van zich horen, en hoe! De zanger die vorig jaar zijn tien jarig jubileum vierde met een album, pakt nu uit met een gezellige meezinger. In tien jaar tijd is zijn naam door heel Nederland en België bekend geworden. Ieder weekend is hij wel weer ergens op een feest te vinden om met zijn warme stem het publiek te vermaken.
Met zijn nieuwe single hoopt Grutte Geart zichzelf nog verder op kaart te kunnen zetten. Het nummer kent een hoog meezinggehalte omringd door een warme schlagersound. Het geheel is opgenomen in de studio ‘A.V. Producties’ van Arjan Venemann en uitgebracht op het label van CdHamster Music. Het zou dan ook zomaar eens goed mogelijk kunnen zijn dat het lied bij menig station hoog in de lijsten komt te staan.
Inmiddels is de promotie rondom het nummer gestart en draaien vele stations de single volop. Daarnaast is het te downloaden in de downloadshops en te beluisteren in de diverse streamingportals. Nieuwsgierig geworden hoe de track klinkt? Download hem nu!

 

 

Duo Knotsgek - Mina van de overkant.
Al jaren weet het uit Tilburg afkomstige Duo Knotsgek iedere keer een zeer opvallende carnavalshit te scoren. Welke carnavalsvierder herinnert zich niet bekende hits als "Hedde Gij Mischien ADHD", "Die Alpenknotsen" en de kneiter "Ik Heb Unne Smiley In De Sneuw Gepist Vur Jou", waarmee de heren uiteraard te gast waren in het bekende Omroep Brabant TV programma "3 Uurkes Vurraf"? Ook in 2018 weet Duo Knotsgek weer een hoogstaande single af te leveren met de eigen compositie "Mina Van De Overkant". Het vrolijke duo, bestaande uit Gerbrand Cools en Fabian Somers dook hiervoor wederom de studio in met hun vaste producer Harald Queens en leveren wederom een topproduct af en net voordat het feest losbarst met 11/11 ziet deze single het levenslicht. De verwachtingen zijn dan ook weer hooggespannen. Voor deze single werd wederom een kolderieke clip geschoten. Hiermee is Duo Knotsgek weer helemaal klaar voor het komende feest seizoen.

 

 

Chris de Roo - Honderdduizend stukken.
Na een zware periode, waarin hij moest herstellen van een hartinfarct, is de Emmense volkszanger Chris de Roo weer helemaal terug met een werkelijk prachtige nieuwe single, getiteld ‘Honderdduizend Stukken’. “Ik heb echt heel veel geluk gehad, dat realiseer ik mij terdege. Een kransslagader die voor 98 procent dicht was. Voor hetzelfde geld was ik er niet meer geweest.”. Gelukkig ziet alles er inmiddels rooskleuriger uit voor de sympathieke Chris, die binnenkort vader wordt, en met een ijzersterke single ook weer als zanger van zich laat horen.Al op 9 jarige leeftijd maakte Chris zijn TV debuut in de Mini Playback Show, om vervolgens jaren later als zanger deel te nemen aan de Soundmixshow met een liedje van René Froger. Dit was het startsein van de zangcarrière van Chris de Roo met vele optredens tot gevolg. Chris debuteerde met de indrukwekkende single ‘Als Ik Er Morgen Niet Meer Ben’. Er volgden succesvolle singles zoals ‘Ergens Hier Op Deze Wereld’, ‘Mama’ (duet met Arno Kolenbrander), ‘Wat Een Ander Ook Zegt’ en ‘Niemand Weet’ (duet met Janneke de Roos). De nieuwe single ‘Honderdduizend Stukken’ is een sfeervolle acoustische ballade, welke onder productionele leiding van Jeff Zwart op sublieme wijze is vastgelegd. Chris levert hiermee een kwaliteitsproduct van jewelste af, en de verwachtingen zijn dan ook hoog gespannen.

 

 

Greg A Man - Ik kan beter gaan.
Op 1 mei 2017 bracht Greg A Man het nummer Mi Famirie uit. Dit nummer werd goed opgevangen bij de Nederlandse en Belgische radiostations. Hierbij moest hier een passende opvolger komen. Greg A man. Greg A man bestaand uit Gregory Jonker, Faisal Schaap, en Saskia Lie Atjam Greg-A-Man komt daarom met een nieuwe song ''Ik kan beter gaan'' het is heel wat anders dan wat jullie gewend zijn van Greg-A-Man! Dit nummer is iets wat men vaak in het dagelijks leven meemaakt, we hopen hiermee ook onze andere muzikale kant te laten zien.Het liedje gaat over een jongen die het beste voor heeft met zijn vriendin maar dit niet goed weet te omschrijven. Hierbij weet zijn vriendin haar liefde te vinden bij een ander. Maar hij vecht terug. Laat je verrassen door het nummer met de bijpassende videoclip. Greg-A-Man blijft natuurlijk wel hun tropische party muziek op hun eigenwijze manier maken. Elk optreden is daarom ook een feestje en verrast daarmee ook iedereen
Toch zijn we trots dat we ook dit nummer weer mogen uitbrengen onder Angelsrecords.

 

 

Burdy - Laat me nu gaan.
Een nuchtere Groninger, afkomstig uit Ulrum, met een denderend repertoire staat bekend als Het feest beest oet Grunnen Burdy maakt er met zijn eigenzinnige act altijd en overal een geweldig feest van!
Eenmaal op de bühne blijkt Burdy een geboren entertainer en brengt hij zijn publiek muzikaal onder hypnose! Burdy s enthousiasme werkt zeer aanstekelijk en waar hij dan ook komt staat Burdy garant voor een geweldig feest.
Burdy, de Groningse volkszanger, lanceert zijn allernieuwste single “ Laat me nu gaan” geschreven door Natalia Datsenko en Martin Sterken. De productie was in vertrouwde handen van Martin Sterken. Een geheel nieuwe sound met de herkenbaarheid van Burdy. Een vrolijke klinkende cd met een serieuze tekst over de liefdesrelatie. Met deze nieuwe single onderscheid Burdy zich van de vele uitgebrachte singles en hoopt op landelijke airplay en aandacht. Burdy is voor de boekingen een samenwerking aangegaan met Buro NL en de single is uitgebracht door Muis Showproductions.
Wil je meer weten over deze feestzanger kijk dan op www.burdy.eu.

 

 

Zangeres Angel - Lazer op ik wil je nooit meer zien.
De altijd drukke Zangeres Angel weet het weer te doen. Op 15 oktober tijdens haar CD presentatie zal ze haar nieuwste nummer lanceren in Café Sport te Beverwijk. Hierbij zullen èèn hoop collega`s komen zingen. De Cd presentatie zal worden gepresenteerd door niemand minder dan Perry Kramps. (DJ RadioNL)
Het liedje is genaamd “ Lazer op, ik wil je nooit meer zien “ Een toepasselijke tekst voor een liedje maar als je naar de tekst luistert komt de keuze van deze naam voor dit liedje geheel tot zijn recht.
Enkele weken geleden stond er een afspraak gepland in de studio. Maar omdat Angel nog al een drukke dame is. Die weinig tijd over heeft voor haar zelf. Moest zij toch echt rond de tafel met Ton Spronk voor haar nieuwe nummer. Want zij had nog maar liefst 2 weken voor haar cd presentatie. Er was nog niks op papier gezet. Maar het is toch gelukt. Binnen 2 weken kwam er een geweldig liedje tot stand. Een tekst waar Angel al gauw aan verkocht was en de melodielijn en de muziek sprak haar ook al heel snel aan. Genaamd ‘Lazer op, ik wil je nooit meer zien’.
Ook is de clip, opgenomen door Jordi Pool er een waar ze zelf dik tevreden over is. Ze had een clip voor ogen die een verhaal moest vertellen en deze heeft ze dan ook opgenomen. Het verhaal gaat over een buitenechtelijke relatie waarbij de tegenspeler word geconfronteerd met zijn eigen daden, en hiermee ook word teruggepakt. Uiteindelijk gaat ze er vandoor met zijn eigen vriendin. Hij kan het niet begrijpen en probeert het daarom ook goed te maken. Hierin heeft ze maar een zin voor hem “ lazer op, Ik wil je nooit meer zien. Ze is erg tevreden met het eindresultaat. Meer info lees is te lezen op haar Facebookpagina.

 

 

Mike Versteeg - Het is voorbij.
Mike is nog een onbekende in de artiesten wereld maar daar gaat als het aan Mike ligt snel verandering in. Mike is van sterrenbeeld Ram en geboren op 12 april 2000. En woont nu bij zijn ouders in Houten. Al vroeg zat het zingen in het bloed, toen hij 7 jaar was klom hij al op het podium en begon te zingen, spontaan gingen de klas deuren open en verzamelde iedereen zich in de grote hal. Mede daarom werd hij vaak gevraagd op school om zijn bijdrage te leveren voor de goede doelen, en zong hij Jan Smit, Nick en Simon en toen die tijd Chips. Ook tijdens zijn vakantie pakte hij zijn kans om een deuntje te zingen. Zo liet hij in 2005 in Maspalomas Mallorca een vol terras spontaan dansen.Toen Mike 12 jaar oud was gaven zijn ouders Mike op om auditie te doen voor de Voice Kids, Helaas was Mike er nog niet klaar voor en kwam niet door naar de volgende ronde. Zijn sterrenbeeld Ram zorgde er voor dat hij niet bij de pakken neer ging zitten en gaf zich op bij Idols. Hierbij kwam hij ook niet verder tot de volgende ronde.
2012 heeft hij ook mee gedaan aan " Voor Houtens Talent Wordt Geklapt " de eerste ronde was hij door van de 65 en werd uit eindelijk 3e. Hij zong daar Engels en zelf stukje Andrea Bocelli in het Italiaans. Tegenwoordig is Mike in het dagelijks leven Kok en maak daarbij de heerlijkste recepten. Toch liet hij het zingen niet los.Begin dit jaar heeft hij meegedaan met de talenten jacht "De New Talent" bij De Burgemeester in Nieuwegein. De eerste ronde is hij door gekomen maar bij de tweede viel hij af maar viel op bij een talentenscout van Wescur welk hem een hele mooie kans heeft gegeven om een cd singel met videoclip op te mogen nemen. Mike regelt op het voetbalveld Vv Voorwaarts de Hollandse avond dit jaar met Dave, Arjan van Zanten en Mike zelf, vorig jaar was daar ook Michael Oomen en Danny Temming is ook al langs geweest.

 

 

Wendy - Welterusten.
Wendy van den Bosch is in Friesland al lang geen onbekende meer. Vele podia heeft ze succesvol beklommen en steeds vaker komt ze er achter dat zingen toch wel haar passie is. “Mensen vermaken met zingen is toch zo fijn om te zien” aldus de goedlachse Wendy. In de afgelopen jaren heeft ze aan diverse talenten jachten meegedaan waaronder de zoektocht van Radio NL naar de ‘ prinses van jet levenslied’ in 2010. In 2014 ging er een wens van haar in vervulling en dat was het opnemen van het nummer “ Welterusten” een piratenknaller in Nederland en Belgie van ongekende hoogte. En van het nummer werd een clip gemaakt die prompt hoog scoorde in de TV Oranje Top 1000. Nu enkele jaren later doet ze wat ze toen niet voor mogelijk hield en dat is de single landelijk uitbrengen. En natuurlijk is de hoop ( en verwachting) dat de muzikale wijzers van haar gunstig komen te staan en dat veel radiozenders in den lande het nummer gaan oppakken. Tussen de vele mooie hits valt dit nummer zeker op …WELTERUSTEN is vanaf vandaag verkrijgbaar als download – stream – en via de reguliere cd speciaalzaken.

 

 

Patrick van Eijk - Lekker Leven.
ZWOLLE - Reeds op 7-jarige leeftijd al was Patrick van Eijk als percussionist actief bij een slagwerkgroep. Zonder het te beseffen legde hij hiermee de basis voor zijn latere carrière in de muziek.Daar waar anderen vrees hebben voor een podium voelde Patrick zich als jongeman juist helemaal thuis op de bühne. En dat is toch één van de kenmerken van een geboren artiest.Toen de nu 29-jarige Zwollenaar erachter kwam dat publiek vermaken zijn grootste passie is en hij als zanger een goed figuur wilde slaan, is hij zanglessen gaan volgen bij Caroline van der Leeuw die u veel beter kent als Caro Emerald. Patrick neemt vervolgens een demoalbum op in 2007 en krijgt in zijn regio al vlot een bijnaam; ‘De Zingende Barman’. Toen Caroline van der Leeuw het te druk kreeg met haar eigen carrière zocht Patrick het iets dichter bij huis en is hij zanglessen gaan volgen bij Cindy Oudshoorn! Zij heeft bij talloze Nederlandse artiesten als achtergrondzangeres opgetreden, is als solist echt een topper en een veel gevraagd artiest, en was als zangeres verbonden aan Kayak.Zijn carrière raakt in een stroomversnelling als hij in het voorprogramma van Nick & Simon staat tijdens Sail Kampen, hij vervolgens toetreedt tot de vaste huiszangers van de welbekende Rotterdamse Après-Skihut en jaarlijks gaat optreden in een feestcafé op Gran Canaria. Samen met DJ StayFan en DJ Leksie tekent Patrick van Eijk voor de singles ‘Daar bij de waterkant’ en ‘Sex met die blonde’. De single ‘Zing met me mee’ brengt hij uit met DJ Leksie. Eerder dit jaar al verscheen van deze op 22 juli 1987 geboren zanger ‘Hou me vast’ op single en nu geeft hij hieraan gevolg met zijn gloednieuwe plaat ‘Lekker Leven!’.Henri van Velzen, die zich sinds ‘Hou me vast’ zodanig inzet voor Patrick waardoor heel Nederland de kwaliteiten van Patrick te horen gaat krijgen, bedacht samen met Martin Sterken het nummer ‘Lekker Leven!’. Een uptempo, vrolijk, temperamentvol, bijzonder aanstekelijke en eigentijdse track waarop uitbundig gedanst kan worden. Een nummer ook dat aantoont dat de veelzijdige Patrick veel meer in huis heeft dan het feestwerk alleen. Want hoewel hij vaak getypeerd wordt als feestzanger heeft hij zich ondertussen ontwikkeld als een allround zanger die met veel repertoire uitstekend overweg kan. ‘Lekker Leven!’ van Patrick van Eijk, geproduceerd door Martin Sterken, verschijnt op het label Dutch Star Music Productions.

 

 

Back to Top

 

Artiest v d Maand
artiest van de week
 
Chatroom
 
Twitter

 
   
Skype

Bezoekers
  • bezoeker(s) online.